Alibec, mesaj după ratarea titlului: Noi MERITAM să câștigăm
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
FCSB a încheiat campionatul pe locul doi, la egalitate de puncte cu Viitorul. Eșecul l-a întristat enorm pe Denis Alibec.

Imi pare rau ca v-am dezamagit. Mi-am dorit enorm sa castig titlul inca din primul meu an la Steaua. Ii felicit pe Gheorghe Hagi si fostii mei colegi, dar noi meritam sa castigam si am pierdut doar pe mana noastra. Mi-a placut sa fiu alaturi de voi in peluza, dar sper ca la anul sa cantam impreuna "Campionii, campionii".  Va multumesc ca ati fost alaturi de noi! Forza Steaua", a scris Denis Alibec pe Facebook.

[citeste si]

Fotbalistul echipei FCSB a mai spus, la finalul partidei cu CS Universitatea Craiova, că deocamdată titlul aparține formației FC Viitorul, dar speră ca gruparea sa să aibă câștig de cauză în urma contestației pe care o va face la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

FC Viitorul Constanța a câștigat în premieră titlul de campioană națională la fotbal, sâmbătă, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), pe teren propriu, la Ovidiu, în etapa a 10-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului.

FC Viitorul are același număr de puncte în clasament ca FCSB, 44, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câștigând cu 3-1 pe teren propriu și remizând la București, 1-1.

FCSB a învins-o, sâmbătă, cu 3-0 pe CS Universitatea Craiova și a ocupat astfel locul al doilea în clasament. Dinamo a remizat cu campioana de anul trecut, Astra Giurgiu, 1-1, în Ștefan cel Mare, încheind pe locul al treilea al podiumului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel