PSD - ALDE, conflict. Nicolai: ALDE NU urmează PSD-ul. Opinii TOTAL DIFERITE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Norica Nicolai
Norica Nicolai
Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a explicat într-un interviu pentru DCNews, ce înseamnă alianța de guvernare și ce ar trebui să facem în România pentru ca alianțele să aibă succes.

Este ALDE un satelit al PSD-ului, în coaliția de guvernare actuală? a fost una dintre chestiunile abordate în interviul de la DCNews.

”ALDE are individualitatea lui. Ați văzut ce se întâmplă și acum în dosarele importante, ALDE nu urmează PSD-ul. Avem viziunea noastră liberală și căutăm să ne-o impunem. Foarte multă lume consideră această abordare ca un teren de conflict între noi și PSD. Nu stau lucrurile așa! Este absolut normal și PSD-ul trebuie să înțeleagă că fiecare avem o anumită concepție, despre anumite lucruri, și trebuie să ne întâlnim undeva la mijloc. Să avem capacitatea să negociem și să găsim cea mai bună soluție, dar care să nu reprezinte unilateral o viziune, celălalt partid urmând-o orbește. Nu, asta nu se întâmplă”, a declarat Norica Nicolai.

”Suntem la guvernare, dar cu opinii total diferite. Eu zic că trebuie să învățăm, în România, guvernarea în coaliție. Toată lumea are tendința de a guverna singur, chiar și atunci când se află în coaliție. Asta, după părerea mea, explică eșecurile diverselor alianțe”, a mai declarat europarlamentarul ALDE.

Mai multe despre acest subiect puteți afla din interviul cu Norica Nicolai de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel