Alianța politică la care speră Liviu Dragnea. Răzvan Dumitrescu: ”Asta e o informație”. A recunoscut implicarea în direct, la DCNewsTV
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 11 aug 2022, 18:27
WhatsApp
Liviu Dragnea, la DCNewsTV
Liviu Dragnea, la DCNewsTV
Liviu Dragnea a fost astăzi invitatul lui Răzvan Dumitrescu, la DCNewsTV. 

Liviu Dragnea a fost astăzi invitatul jurnalistului Răzvan Dumitrescu, la DCNews și DCNewsTV. Încă de la început, Liviu Dragnea, văzut de societate la conducerea partidului ”Alianța pentru Patrie”, a negat această alăturare: ”Nu sunt președintele Alianței pentru Patrie (APP n.r.), nu... nu sunt, nu sunt nici membru, susțin acest partid”. 

”Păi cum? Cum susții partidul, nefiind în partid?” l-a întrebat contrariat Răzvan Dumitrescu. ”Uite așa” a răspuns scurt Liviu Dragnea. Întrebat de dedesubturile acestei susțineri, Liviu Dragnea a afirmat că nu există niciun șpil: ”Pur și simplu susțin acest partid care are șanse foarte mari, după părerea mea” a spus fostul lider social-democrat, care afirmă că lucrurile vor sta diferit după ce partidul va fi gata în totalitate și va intra în logica funcționării unei formațiuni politice: ”Dar crește bine” spune el.

”Cred că e o informație asta, lumea era convinsă că Liviu Dragnea este în partidul Alianța pentru Patrie” a remarcat Răzvan Dumitrescu. ”Nu, dar îl susțin, așa cum susțin și PNȚCD. ”Am avut întâlnire cu PNȚCD-ul, sper ca-n timp rezonabil să facă un acord de colaborare cu APP, să înceapă să lucreze împreună, pentru că eu cred că ar fi mai puternice ambele partide” a continuat Liviu Dragnea, care a recunoscut că și-a pus experiența la dispoziția celor două partide: ”Programele pe care le au, la care contribui și eu...” a fost afirmația fostului lider al PSD.  

În cadrul aceleiași emisiuni, Liviu Dragnea a venit cu informații ”interesante“ despre Traian Băsescu

”Traian Băsescu este un om care mie mi-a făcut foarte mult rău. Condamnarea la referendum a fost comandată de el și susținută până la capăt, dar nervii nu pot să-mi întunece rațiunea. Băsescu a fost un patriot. Pot să mă înjure mulți, așa turnător cum a fost. La mintea lui, așa cum a văzut el, a avut o viziune greșită. El a tras pentru țara asta. Toate metodele lui au fost greșite, dar intenția a fost bună. Nu a fost nici cu unii, nici cu alții“, a spus Liviu Dragnea.

”Da? Asta e o informație interesantă“, a replicat Răzvan Dumitrescu.

”Da! V-o spune unul căruia Băsescu i-a distrus viața. Îmi pare rău ce i se întâmplă familiei lui, e inadmisibil. Se procedează mai rău ca la mafioți. Nu, nu pot spune despre cineva ceea ce știu că nu-i adevărat și știu sigur că este în cealaltă parte!“, a adăugat Dragnea.

Băsescu și-a dorit unirea cu Republica Moldova

”Cu Republica Moldova, și-a dorit foarte mult unirea. A făcut niște greșeli de copil. El a avut încredere în SIE și în SRI care, de fapt, au lucrat să nu se întâmple unirea, fiind la comenzile Germaniei și Americii, care nu vor să se întâmple unirea. El, în continuare, spera că se întâmplă, dar...“, a spus Dragnea.

”Până când credeți că a sperat că se întâmplă?“, a insistat Răzvan Dumitrescu.

”Nu știu până când, dacă și-a dat vreodată seama“, a completat Liviu Dragnea.

”Dar de ce nu vine să spună, domn’le, lucrurile astea, că era atât de guraliv și zicea el că știe și ce vorbesc miniștrii la telefon? De ce nu spune“, a întrebat jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

”Probabil că îi e teamă, fiind fiica lui în proces. Cine știe! Eu v-am zis ce părere am în acel subiect“, a conchis Liviu Dragnea la emisiunea „Ce Se Întâmplă“, la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?