Data publicării:

Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit după 8 ani de relație. Artistul își strigă durerea într-o piesă nouă

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Instagram Mario Fresh
foto: Instagram Mario Fresh
Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, s-a despărțit de Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh au fost împreună timp de opt ani, fiind convinși că relația lor va dura pentru totdeauna. Recent, însă, cei doi s-au despărțit, iar zvonurile sugerează că de această dată nu va mai exista o reconciliere. Între timp, Mario Fresh a lansat o piesă care pare inspirată din relația sa cu Alexia.

Melodia pare să reflecte experiențele trăite alături de Alexia Eram. Piesa „Nu mai plânge” a generat numeroase reacții, în special datorită apariției artistului lângă un tablou cu doi ochi verzi, asemănători cu cei ai Alexiei. Tot în această melodie, Mario Fresh face referire la ochii fostei sale iubite iar actrița care o interpretează pe protagonista videoclipului seamănă leit cu Alexia Eram.

”Doare atunci când pui capul pe pernă și mă visezi,

Mă visezi cum te alintam și sărutam pe ochii tăi verzi

Și-ți spuneam că faci cât un univers,

Ce faci tu în fața casei mele, dacă știi eu îți fac rău ție?

Nu zic nu, eu aș ieși, dar nu vreau să mă vezi că-s bine” - sunt versurile despre care se crede că ar oglindi suferința artistului.

”Piesa mă emoționează foarte tare, are o încărcătură emoțională foarte mare. E o piesă reală, e o piesă scrisă din suflet”, a declarat Mario Fresh la Kiss FM.

Youtube video image

Pe 30 iulie, cei doi au aniversat opt ani de relație într-un cadru romantic, dând impresia că nimic nu le-ar putea destrăma legătura. De-a lungul anilor, au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, însă de data aceasta separarea pare să fie definitivă.

Potrivit Cancan.ro, Alexia și Mario s-au despărțit în urmă cu aproximativ o lună, pe cale amiabilă. După ruptura lor, Mario a petrecut mai mult timp în București, dedicându-se muzicii, în timp ce Alexia a plecat din țară.  Cei doi plănuiau să se căsătorească. Cu câteva luni în urmă, Alexia Eram a mărturisit în presă că atât ea cât și Mario Fresh își doresc să formeze o familie, având în vedere că erau împreună de opt ani și erau considerați unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea mondenă românească. „Mă văd și eu căsătorită, cu un copil măcar și cu o carieră frumoasă și stabilă. Eu trebuie să mă gândesc sau el? Suntem foarte tineri, am 23 de ani, nu pun presiune, când o se întâmple o să se întâmple, chiar nu mă gândesc la asta”, declara Alexia Eram la Antena Stars.

Deși în prezent se urmăresc în continuare pe rețelele de socializare, cântărețul a decis să șteargă toate fotografiile cu fosta sa iubită. În schimb, Alexia a ales să păstreze imaginile cu artistul. Ar putea fi acesta un indiciu că Alexia încă nutrește speranțe de împăcare și că nu a trecut complet peste relație? Rămâne de văzut ce le va aduce viitorul, dar până acum, Mario lucrează la piese noi, în timp ce Alexia se află la Paris, departe de bărbatul cu care a avut o relație timp de opt ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel