Data publicării:

Alexandru Rogobete, despre Rafila și Săndesc: Fără echipă, România ar fi ratat și de această dată saltul cu adevărat istoric pentru Sănătate

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Evenimentul "PNRR, un salt istoric pentru sănătatea din România", organizat de Ministerul Sănătății și OMS România, a adus la cunoștiința opiniei publice bilanțul proiectelor inițiate în cadrului programului finanțat de Uniunea Europeană.

Alexandru Rogobete,  Secretar de stat la Ministerul Sănătății  și coordonatorul implementării PNRR în sănătate, a făcut bilanţul proiectelor inițiate în cadrului programului finanțat de Uniunea Europeană. Rogobete i-a elogiat pe Rafila şi Săndesc, atât pe scenă cât și pe rețelele de socializare.

"Mulți cred că odată intrat în sistem devii insensibil, te conformezi, rămâi într-o stare constantă de resemnare. Nu putem. Nu avem cu ce. Nu avem timp. Nu se poate", a scris Alexandru Rogobete pe Facebook.

"M-am bucurat să mă aflu în fața unor oameni care au refuzat să se resemneze! Au refuzat să zică NU POT", a continuat acesta.

"M-am uitat la cei doi profesori ai mei, prof. dr. Dorel Săndesc și prof. dr. Alexandru Rafila și mi-am dat seama cât de mult contează puterea exemplului. De aici cred eu că pleacă totul. Fără exemplu, fără unitate, fără consecvență și putere de muncă, fără ECHIPĂ, România ar fi ratat și de această dată saltul cu adevărat istoric pentru Sănătate", detaliază coordonatorul implementării PNRR în sănătate.

"Am reușit împreună să investim pentru OAMENI mai mult timp, efort, bună credință, responsabilitate și bani în sănătate, decât orice altă echipă din ultimii mulți ani. De aici poate și cuvântul istoric", susține Alexandru Rogobete.

"Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de noi. Vă transmit aprecierile mele personale și recunoștința pentru tot ce ați făcut minunat în acești doi ani", a încheiat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel