Data publicării:

Alexandru Răuţă (Dinamo) - Suntem într-o perioadă foarte grea, trebuie să dăm totul cu Clinceni

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Echipa de fotbal Dinamo traversează o perioadă foarte grea după trei înfrângeri în campionat, iar jucătorii trebuie să dea totul pentru a câştiga partida cu Academica Clinceni, din etapa a 4-a a Ligii I, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, mijlocaşul Alexandru Răuţă.

"Mâine ne aşteaptă un meci foarte greu, Clinceni e o echipă nou-promovată, dornică să se afirme şi noi trebuie să scoatem maxim, să luăm cele trei puncte pentru că suntem într-o perioadă foarte grea. Nu am început bine sezonul, am pierdut trei etape la rând şi speranţele pentru acest club sunt mai mari. Cu echipele mai mici întotdeauna meciurile sunt mai grele, deşi acum nu mai sunt echipe mici, nivelul s-a stabilizat şi eu cred că ne va aştepta un meci foarte greu mâine, ţinând cont că nu am marcat până acum. Suporterii aşteaptă mai mult de la noi şi conducerea la fel. Presiunea e atunci când vii la Dinamo pentru că trebuie să joci numai la victorie, fanii nu aşteaptă ca noi să facem un egal sau să pierdem un meci. Trebuie să dăm totul mâine, să avem atitudine corespunzătoare şi să luăm cele trei puncte pentru că sunt cele mai importante", a afirmat Răuţă. 

Jucătorul dinamovist spune că echipa sa ar trebui să practice un stil mai ofensiv.

"Eu zic că jocul lui Dinamo ar trebui să fie unul ofensiv, Dinamo e un brand şi trebuie să ataci în fiecare meci ca să câştigi. Sper ca de mâine să arătăm altceva în joc, să dominăm de la un capăt la altul", a mai spus Alexandru Răuţă.

Partida Dinamo - Academica Clinceni, din cadrul etapei a 4-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefa cel Mare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel