Alexandra Velniciuc se felicită că nu a făcut copii: Nu e o perioadă în care să îmi pară rău
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Velniciuc Alexandra
Sursa foto: Facebook Velniciuc Alexandra
Actrița Alexandra Velniciuc (42)  a mărturisit că este împăcată cu ea că nu are copii.

"În epoca în care trăim, în perioada asta, da, mă felicit! Toți prietenii noștri au copii. Doamne, n-aș ști să-l cresc, n-aș ști ce să-i spun, n-aș ști ce valori să-i induc. N-aș ști, pentru că tu îl crești frumos într-un creuzet al familiei tale. Și, după aia, sărăcuțul se izbește de ce e afară. Și ce face el?! Fie neagă ce a învățat în familie, fie se luptă să înțeleagă ce i se întâmplă dincolo.

Eu nu știu dacă eu aș mai fi fost așa și vorbesc foarte sincer, nu știu dacă eu aș mai fi fost ceea ce sunt acum, dacă m-aș fi născut în `95 și ar fi trebuit acum să intru în viață, nu știu! Nu e o perioadă în care să îmi pară rău că n-am copii, deloc!” a menționat Alexandra Velniciuc la FRESH by UNICA.

"Nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja"

"Ea suferă enorm că nu e părinte. Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu, și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă acel copil ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți. Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja", spunea Șerban Puiu, partenerul de viață al actriței, în podcastul “Acasă la Măruță”.

Vezi și:  "Lasă, nu face o scenă, că va fi haos în familie". Oana Matache, șocată  de un membru al familiei sale: M-a apucat de fund și mi-a zis "Ce c*r  ai!". Nu am putut să am nicio reacție

Cine este Alexandra Velniciuc

Frumoasa Alexandra Velniciuc a moştenit talentul artistic de la tatăl ei, actorul Ştefan Velniciuc. A fost familiarizată din copilărie cu platourile de filmare, unde îl însoţea pe tatăl ei. Debutul ei în teatru a fost la Buzău, unde a jucat în piesa "Acolo, departe", în rolul Ioana, împreună cu tatăl ei. Totuşi, actorul Ştefan Velniciuc nu a favorizat-o pe fiica sa în meserie şi e foarte zgârcit cu laudele.

Alexandra Velniciuc este născută în Bucureşti, la 1 septembrie 1980. A studiat pianul, a învăţat la şcoli cu predare în limba engleză iar în perioada liceului a urmat un curs de jurnalism, scrie Agerpres. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, promoţia 2003. A urmat şi cursurile de master la UNATC, secţia Actorie. În 2008 a devenit doctor în Artele Spectacolului, tema tezei de doctorat fiind "Performanţa, concept fundamental în arta actorului modern de teatru şi film", potrivit cinemagia.ro.

A apărut la televiziune în diferite emisiuni - "Televiziunea, dragostea mea", "Şlagăre în revenire" sau "Atenţie, se cântă" -, dar şi în serialul tv "În familie". A avut o colaboratoare permanentă cu Societatea Română de Radiodifuziune, canalul Radio Romania Tineret, unde a citit poezie românească şi materiale documentare. La Radio România Cultural a ţinut un curs de limbă italiană.

Dintre rolurile în teatru, amintim: Monai din "Steaua fără nume" de Mihail Sebastian (2005, Teatrul Naţional din Craiova), "Mincinoasa", "Pijamale" şi "Fantoma, dragostea mea" (2009, Teatrul Metropolis), "Boeing, Boeing", "Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc", "Încă nu, dar o să fie", "Încurcătură la nivel înalt", "Vassa Jeleznova", "Capcană pentru un bărbat căsătorit" (Teatrul Elisabeta), "Arsenic şi dantelă veche" (Teatrelli).

A jucat în filmele: "Lotus" (2004, regia Ion Cărmăzan), "Vlad" (2003, coproducţie româno-americană), "Păcală se întoarce", "Jacqou le croquant" (coproducţie româno-franceză).

Vezi și: Cosmin Natanticu, candidat la președinția României: Eu ies doar noaptea. Dar nu ca hoții!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel