Alexandra Stan şi-a anulat concertul din Ungaria. A ajuns la spital
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Alexandra Stan
Facebook Alexandra Stan
Artista Alexandra Stan a fost nevoită să îşi anuleze un concert din Ungaria, după ce a ajuns la spital. 

„Mă întristează  să vă anunț că nu voi putea susține concertul în seara asta, pentru că am o infecție la amigdale și febră.

Azi am fost la spital aici în Szeget și medicul mi-a recomandat să mă odihnesc și să urmez tratamentul. Îmi cer scuze pentru neplăcere.

Data viitoare o să cântăm și dansăm împreună. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Ne vedem curând!”, a scris artista pe Instagram. 

Încă de când a ajuns în Ungaria, Alexandra Stan a mărturisit că se simte rău. 

„Mă simt foarte rău. Gâtul meu e super umflat. Nu pot vorbi. Încă am febră”, a spus Alexandra Stan, citată de Fanatik.

Alexandra Stan, probleme cu depresia: „Am încercat să-mi iau viața. Nu găseam niciun motiv să trăiesc”

Alexandra Stan a vorbit despre problemele cu depresia pe care le-a suferit în trecut, în încercarea de a oferi un exemplu fanilor ei care se luptă cu această boală.

Problemele cu drepresia au pornit mai ales după problemele iscate de agresiunile la care a fost supusă de fostul ei manager: „m-a bătut până m-a băgat în spital', spunea Alexandra Stan atunci.

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune.”

„Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul eu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi”, a mărturisit Alexandra Stan în cadrul podcastului Fain și Simplu.

„Am fost îndrăgostită de el. A fost cea mai mare prostie pe care puteam să o fac în viața mea”, spunea Alexandra Stan acum mulți ani.

„Descărcarea aia de tensiune din ziua respectivă a fost urmarea unei certuri. Adică noi ne certam de câteva luni pe subiectul ăsta. A fost un moment în care el a răbufnit. A început să dea în mine. Ne-am înjurat. Și eu am fost agresivă din punct de vedere verbal', a spus artista, mai demult, la „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

„Agresiunea asta începe psihic. Îmi spunea că arăt nașpa, că nu sunt în stare să cânt. Agresiune verbală și psihică”, a continuat vedeta.

„Eu nu am ajuns niciodată la adevăr. (…) Mie nu mi s-a arătat niciodată niciun contract. Nu mi s-au arătat niciodată încasările. (…) Am văzut mailuri și discuții cu oameni din alte țări care într-adevăr demonstrau existența unor milioane de euro care mie mi se furaseră.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel