Alexandra Stan, proaspăt căsătorită, s-ar fi despărțit, scrie presa mondenă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Alexandra Stan
Alexandra Stan
Presa mondenă scrie că Alexandra Stan, proaspăt căsătorită, s-ar fi despărțit de soțul ei.

Zvonurile separării Alexandrei Stan de soțul ei se întețesc. După ce Emenuel Necatu a șters câteva dintre fotografiile cu artista de pe contul de Instagram, acum el a renunțat și la ultima imagine alături de cântăreață. Mai mult de atât, a postat și un text prin care dă de înțeles separarea, scrie Spynews. ”În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme n-a ajuns desăvâșit în dragoste”, a postat el.

Și Alexandra Stan a șters imaginile cu bărbatul.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au făcut public faptul că s-au căsătorit în această vară, atunci când artista a vorbit despre pasul cel mare din viața ei. Deși nu a fost o relație de lungă durată, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul.

În luna aprilie s-au căsătorit în orașul natal al bărbatului, Câmpulung Muscel, iar ulterior s-au cununat la Mănăstirea Nămăiești. Cântăreața se declara foarte fericită și spunea că își dorește foarte mult să devină și mamă, mai notează sursa citată.

VEZI ȘI: Cătălin Măruță și Alexandra Stan, SCANDAL. Prezentatorul a explodat în direct: Ai MINȚIT! E periculos să-ți răspund, să te aștepți la un proces

Cătălin Măruță a răspuns acuzațiilor Alexandrei Stan.

"Am dorit să lămuresc astăzi, în cadrul emisiunii, o situație care devenise ingrată. Și, potrivit reacțiilor ulterioare, bine am făcut. Este vorba despre atacul fără sens al Alexandrei Stan la adresa mea și a colegilor mei. Inițial, doream să-i răspund săptămâna trecută, atunci când a fost difuzat episodul din podcastul lui Damian Drăghici, în care Alexandra Stan susținea că i-am pus întrebări nepotrivite, legate de o eventuală sarcină, sugerând că aveam cunoștință că suferă de o afecțiune care nu-i permite să rămână însărcinată.

Ei bine, nu știam de problema ei medicală, nici eu, nici vreun coleg din redacția "La Măruță". Nu am răspuns atunci pentru a preveni posibile interpretări cum că aș vrea să promovez sezonul care urma să înceapă. Am răspuns astăzi spontan și cât se poate de sincer, prezentând imagini din care - sper să fie limpede pentru toată lumea - să reiasă cum au stat lucrurile de fapt. Adevărul trebuia spus! Și eu am familie, am prieteni, nu-s doar acel Măruță care apare la televizor și vă face să zâmbiți sau care vă supără câteodată. Sunt și eu un om care nu suportă să fie atacat pe nedrept", a scris Cătălin Măruță pe Facebook, alături de videoclipul din emisiune, acolo unde a spus mult mai multe lucruri. Citiți aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel