Alexa, bătut de Anamaria Prodan. Becali: ”Nu pot să îi dau și eu una, să îi rup mâna?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Gigi Becali
Gigi Becali
Gigi Becali a făcut precizări în direct la România TV cu privire la incidentul dintre Anamaria Prodan și antrenorul Dan Alexa. 

În cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu de la România TV, Gigi Becali a vorbit despre egalitatea între sexe și despre incidentul petrecut între Anamaria Prodan și Dan Alexa. 

De altfel, în urmă cu câteva zile Gigi Becali a reacționat într-o manieră deja caracteristică și a precizat că ”o lua de păr, o tundea, o tăvălea”.

”Eu nu am spus despre ea, eu am spus la modul general, că dacă tot spuneți că sunt eu misogin... și că nu știu ce.. și că femeile sunt egale cu bărbații. Păi dacă suntem egali, eu nu vreau să fac discriminare. Eu nu fac discriminare. Eu zic că femeile sunt egale cu bărbații și dacă o femeie îmi dă un pumn, atunci nu pot să îi dau și eu una, să îi rup mâna? Nu vorbesc de Ana că nu am de ce și nici nu vreau să o supăr. Eu vorbesc la modul general. Adică în ce mod ea e huligană și cum adică ești egală? Dar dacă ești egală, atunci și bărbatul e egal cu femeia. Și dacă este egalitate, atunci și bărbatul poate să îi rupă capul dacă poate”, a precizat Gigi Becali în direct la România TV.

Anamaria Prodan a fost surprinsă, sâmbătă seară, în timp ce l-a lovit cu palma peste faţă pe Dan Alexa. Totul s-a întâmplat la finalul meciului Astra Giurgiu - FC Botoşani.

Vezi și: Alexa, bătut de Ana Maria Prodan. Gigi Becali: Eu o luam de păr, o tăvăleam, o tundeam ! Nu mai am respect pentru el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel