Alex Velea, la un pas de bătaie cu Abi Talent. L-a scos din minți: Mi-a dat o replică foarte proastă / VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alex Velea a fost la un pas de bătaie cu Abi Talent.

Alex Velea a spus că a avut un motiv când a mers la Abi Talent să-l amenințe ”că-i dă un capac”.

"Am văzut un story pe care l-a făcut. Era despre mine. (...) Am zis să nu-l sun. Știam ce om e. L-am mirosit repede. Am așteptat să-l văd față în față, poate își schimbă puțin părerea.

Am încercat să trec cu vederea acest episod. M-am întrebat de unde are tupeul să vorbească așa cu mine. Eram la un eveniment și, la plecare, l-am văzut pe Abi. Nu aveam cum să nu-i zic ceva. M-am dus la el. I-am zis: vezi că ai vorbit prost de mine...

Am lăsat așa fraza, să o continue el. De fapt, i-am dat o șansă să-mi ceară scuze sau măcar să o dea la întors. Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta. Dar nu a fost deloc așa. Eram convins că e obraznic în viața reală. Mi-a dat o replică foarte proastă, o replică fără sens. Mi-a zis că m-a și uitat. Atunci i-am zis: e multă lume aici, altfel îți dădeam un capac. Îmi crescuse adrenalina. Nu accept, la cât am muncit, să-mi vorbească așa unul ca el. Nu cred că i-aș fi dat un capac. Nu-s violent, dar de nervi așa am simțit nevoia să mă exprim. Oricum... dacă îi dădeam un capac... îl despărțeam de sănătate și nu era cazul”, a zis Alex Velea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel