Alex Coita, despre victoria lui Iohannis: După ce l-am criticat în repetate rânduri...
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alex Coita
Alex Coita
Alex Coita a spus ce aşteaptă de la preşedintele Klaus Iohannis.

„Este corect și democratic ca, după ce l-am criticat în repetate rânduri, să îl felicit acum pe domnul Klaus Iohannis, președintele ales de o largă majoritate a românilor din țară și din diaspora.

Sper ca domnul Iohannis să gestioneze cu echilibru și înțelepciune mandatul extrem de important pe care i l-au încredințat românii. Țara aceasta are nevoi uriașe pentru anii următori, iar așteptările românilor sunt pe măsură. Dacă primul mandat al domniei sale a fost o dezamăgire pentru mulți, inclusiv subsemnatul, domnul Iohannis nu mai are voie să ne dezamăgească. Mizele sunt mult prea mari pentru România. Sper în egală măsură ca toți actorii politici să tragă învățămintele care se impun.

Pentru mulți, ziua de mâine constituie un nou început. Rămâneți aproape!”, a scris Alex Coita, duminică seară, pe contul său de Facebook, după ce s-a aflat rezultatul alegerilor din turul doi al prezidențialelor.

Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, învingând candidatul PSD, Viorica Dăncilă, potrivit exit-poll-urilor anunţate la închiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel