Alex Bodi, totul despre apartamentul în care se fotografia Bianca Drăgușanu
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 13 Martie 2019, 01:59
WhatsApp
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu
Alex Bodi a vorbit despre apartamentul în care Bianca Drăgușanu se fotografia tot mai des în ultima vreme și despre care s-a scris că ar fi noua locuință a blondinei.

Apartamentul în care se fotografia Bianca Drăgușanu este locuința lui Alex Bodi, unde locuiește alături de asociatul său. De când Bianca și Alex s-au despărțit, blondina s-a întors în apartamentul pe care-l deține într-un complex rezidențial, pe malul lacului Tei, iar Alex Bodi a rămas în penthouse, prezentat ca cel mai înalt din București în presă, alături de partenerul său de afaceri.

"Apartamentul nu este al Biancăi, ea a locuit din când în când la mine, cred că e normal într-o relație să se intample asta. Acum, după ce ne-am despărțit, iți dai seama că nu mai locuiește aici. Bianca și-a facut acele poze la niste haine, probabil că i-a placut decorul, panorama. Au fost făcute cu acordul meu, ea m-a întrebat dacă poate să le facă și eu i-am spus ca da. Acum, în apartament locuim eu și asociatul meu", a declarat Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

Vezi și: Bianca Drăgușanu - Bodi, despărțire. Ce s-a întâmplat de fapt: Ea nu poate să treacă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?