Alex Bodi, totul despre apartamentul în care se fotografia Bianca Drăgușanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu
Alex Bodi a vorbit despre apartamentul în care Bianca Drăgușanu se fotografia tot mai des în ultima vreme și despre care s-a scris că ar fi noua locuință a blondinei.

Apartamentul în care se fotografia Bianca Drăgușanu este locuința lui Alex Bodi, unde locuiește alături de asociatul său. De când Bianca și Alex s-au despărțit, blondina s-a întors în apartamentul pe care-l deține într-un complex rezidențial, pe malul lacului Tei, iar Alex Bodi a rămas în penthouse, prezentat ca cel mai înalt din București în presă, alături de partenerul său de afaceri.

"Apartamentul nu este al Biancăi, ea a locuit din când în când la mine, cred că e normal într-o relație să se intample asta. Acum, după ce ne-am despărțit, iți dai seama că nu mai locuiește aici. Bianca și-a facut acele poze la niste haine, probabil că i-a placut decorul, panorama. Au fost făcute cu acordul meu, ea m-a întrebat dacă poate să le facă și eu i-am spus ca da. Acum, în apartament locuim eu și asociatul meu", a declarat Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

Vezi și: Bianca Drăgușanu - Bodi, despărțire. Ce s-a întâmplat de fapt: Ea nu poate să treacă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel