Alertă la Jumbo din Constanța. O femeie amenință că se aruncă de la înălțime / update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Captură Antena 3
Captură Antena 3
Alertă la magazinul Jumbo din Constanța.

Alertă la Constanța! O femeie amenință că se aruncă de la înălțime, informează Antena 3. Intervenția este în plină desfășurare.

UPDATE: Potrivit ISU Constanța, pompierii au fost anunțați, sâmbătă după-amiază, prin apel la 112, despre faptul că o femeie a urcat pe un stâlp din parcarea unui hypermarket din municipiul Constanța cu intenția de a se arunca în gol.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, o autoscară, un echipaj SMURD și o autospecială muncă operativă, cu un total de aproximativ 15 pompieri. La fața locului au ajuns și polițiști din cadrul Secției 4, care au asigurat un perimetru de ordine și siguranță publică, dar și un un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Femeia, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost coborâtă, în cele din urmă, cu autoscara.

Nu a avut nevoie de îngrijiri medicale sau transport la spital, a precizat ISU Constanța.

Citește și / 21 de șoferi, amendați în București pentru că au parcat pe locuri pentru persoane cu dizabilități

Polițiștii locali din Capitală au amendat 21 de șoferi care au parcat pe locuri pentru persoane cu dizabilități.

În urma unei acțiuni desfășurate pentru descurajarea șoferilor care ocupă abuziv locurile de parcare destinate exclusiv persoanelor cu handicap, polițiștii locali din Capitală au aplicat amenzi de 22.000 de lei.

Au fost depistați 21 de șoferi „care, în loc să folosească parcările publice, au preferat să-și lase mașinile pe locurile de parcare destinate persoanelor cu nevoi speciale”.

Acțiunile polițiștilor locali au vizat, mai ales, parcările din zona Palatului de Justiție, a Tribunalului București, str. Ion Brezoianu sau sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Șoseaua Pipera.

„Reamintim că, potrivit art. 100 alin. 1 lit. G din Legea 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 2.000 lei la 10.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”, susțin polițiștii locali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel