Urmărește emisiunea live
Alertă în Poiana Brașov. 11 copii și un adult, cu suspiciuni de toxiinfecție alimentară. Au ajuns la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
11 copii și un adult, cu suspiciuni de toxiinfecție alimentară au ajuns la spital după ce au mâncat la un hotel din Poiana Brașov. 

Autoritățile au fost alertate în această dimineață în Poiana Brașov după ce mai mulți copii și adulți au început să se simtă rău la o unitate de cazare. 

Mai multe ambulanțe au fost solicitate să acorde primul ajutor. După mai multe verificări, 11 copii și un adult au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov cu suspiciuni de toxiinfecție alimentară. 

Pacienții prezentau stări de vomă și dureri de cap, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din Brașov. 

Autoritățile au demarat o anchetă!

”Comisari din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov împreună cu alte instituții abilitate de control desfășoară verificări la un hotel din Poiana Brașov unde există suspiciunile menționate de dumneavoastră respectiv de toxiinfecție alimentară. După ce avem concluzii ale controlului vi le comunic”, a precizat Sorin Susanu, șeful Corpului de control al ANPC, pentru DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel