Data actualizării:
Data publicării:

Alertă în localitatea tulceană Chilia, aflată la granița cu Ucraina. Un glonț ar fi pătruns într-o casă - Surse

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Panică în localitatea Chilia. Un glonț ar fi pătruns într-o casă
Panică în localitatea Chilia. Un glonț ar fi pătruns într-o casă

Un glonț ar fi pătruns prin acoperișul unei case din localitatea Chilia și ar fi ajuns în bucătărie.

Un glonț ar fi fost găsit, joi, în bucătăria unei case din localitatea tulceană Chilia, potrivit unor surse citate de Știrile ProTV.

Proiectilul (glonț-calibrul 7,62 mm) ar fi pătruns prin acoperișul casei, prin tavanul de rigips, și ar fi ajuns în interiorul anexei.

VEZI ȘI: Localnicii au filmat atacul cu drone de la graniţa României: "Pregătiţi-vă să bubuie"! Val Vâlcu, întrebare-cheie: Dacă e teroare de ce nu se ascund?

La fața locului s-ar deplasat oamenii legii pentru a efectua cercetări. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub coordonarea unui procuror, potrivit sursei citate.

Informația vine în contextul în care portul Chilia Nouă, din Ucraina, a fost bombardat, miercuri noapte, cu zeci de drone rusești.

De pe malul românesc, câțiva localnici din Chilia Veche, aflați la doar câteva sute de metri distanță, au urmărit speriați atacul, mărturisind că și casele lor au fost afectate, mai multe geamuri fiind sparte. Se pare că rușii au vizat depozitele de cereale și rezervoarele de combustibil, a doua noapte la rând.

VEZI ȘI: Mărturia unui localnic din Chilia Veche, martor la atacurile cu drone: Suntem aici 11 blocuri, aliniate ca la expoziție, la 500 m de țintele rușilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel