ALERTĂ în centrul Parisului. Zona a fost evacuată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Tensiune în centrul capitalei franceze. Forțele de ordine au acționat în zona Arcului de Triumf și au evacuat zona.

Update: 


În apropierea Turnului Eiffel a fost depistat un colet suspect, care a fost verificat de echipele pirotehnice.
Alerta de securitate a fost declanşată pe fondul informaţiilor despre riscurile unui atac terorist. Verificările au vizat în principal staţia de metrou Charles-de-Gaulle-Étoile.


În urma verificărilor, autorităţile au anunţat că alerta de securitate s-a încheiat la ora 17.15 (18.15, ora României). "Incidentul s-a încheiat, traficul va fi reluat progresiv", a confirmat RATP, compania care administrează transportul public din Paris, conform Mediafax.

Știre inițială: 

O alertă antiteroristă este în curs, marţi după-amiază, în centrul Parisului, în zona Arcului de Triumf, fiind mobilizaţi sute de agenţi ai forţelor de ordine. Zona din jurul Arcului de Triumf a fost evacuată, la fel şi o parte a Bulevardului Champs-Elysees. Mai multe staţii de metrou au fost închise, afirmă surse citate de postul France Bleu şi de site-ul Actu.fr. Totodată, este perturbat şi transportul public de suprafaţă.


De asemenea, în apropierea Turnului Eiffel a fost depistat un colet suspect, care este verificat de echipele pirotehnice.Alerta de securitate a fost declanşată pe fondul informaţiilor despre riscurile unui atac terorist, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel