Data actualizării:
Data publicării:

Alertă cu grenadă la casa părinților Andreei Tonciu. Tatăl vedetei: Nu e joacă. E grenadă reală

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Andreea Tonciu
Andreea Tonciu
În urma alertei, traficul în zonă a fost oprit, desfășurându-se investigații ale autorităților.

Update: 

Circulația a fost restricționată pe strada pe care locuiesc părinții Andreei Tonciu. În apropiere se află și o școală, dar și Primăria Sectorului 3. 

„Am vorbit cu băieții și este grenadă, într-adevăr. Deci nu e joacă. E grenadă reală. Nu m-am certat cu nimeni în viața mea, nu știu de unde ar putea să fie. O glumă foarte proastă, proastă, proastă. Vă dați seama, dacă nu venea fii-mea acasă, deschideam ușa și exploda aia. Era cu o sârmă legată de mânerul ușii”, a spus tatăl Andreei Tonciu la Antena 3 CNN.

„În această dimineață, 29 mai 2024, în jurul orei 08.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricționării traficului pe toată strada.

Totodată, s-a procedat la evacuarea elevilor și a personalului didactic, aflați în școala din proximitate.

De asemenea, lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale si ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sosiți la adresă, au ridicat dispozitivul, comunicând faptul că acesta nu prezintă niciun pericol.

La acest moment, activitățile sunt în dinamică, fiind efectuată cercetarea la fața locului.

Verificările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii situației de fapt”, a anunțat Poliția Capitalei.

Știrea inițială: 

Alertă de securitate în București după descoperirea unui obiect asemănător unei grenade la intrarea vilei mamei Andreei Tonciu, a relatat Realitatea Plus. Traficul pe strada unde se află locuința a fost restricționat, inclusiv circulația mașinilor.

Mama Andreei Tonciu a sunat la 112, anunțând că în curtea casei ei se află un obiect ce pare a fi o grenadă. În scurt timp, geniștii au fost mobilizați.

O anchetă este în desfășurare pentru a determina cine a plasat obiectul, iar strada unde locuiește mama Andreei Tonciu a fost închisă atât pentru traficul pietonal, cât și pentru cel auto.

Sursele citate de Realitatea Plus au indicat că dispozitivul era atașat de poarta curții.

În apropiere locuiește și cântăreața Viorica de la Clejani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel