Update/ Alertă cu bombă la staţia de metrou Piaţa Victoriei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Metrorex
Facebook Metrorex
A fost trimisă o alertă cu bombă la staţia de metrou Piaţa Victoriei, una dintre cele mai tranzitate din Capitală. 

UPDATE: Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară conform graficului, informează Metrorex, în contextul posibilei ameninţări cu bombă în zona staţiei Victoriei.

"Dispeceratul Metrorex a fost avizat de către reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne despre o posibilă ameninţare cu bombă în zona staţiei de metrou Victoriei. Echipele specializate din cadrul Poliţiei s-au deplasat la faţa locului. La acest moment circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară conform graficului.

Metrorex se va conforma dispoziţiilor primite de la organele abilitate pentru adaptarea activităţii, după caz", precizează reprezentanţii companiei.

UPDATE: Digi 24 anunţă că alerta cu bombă de la Piaţa Victoriei a fost una FALSĂ! 

 - ştirea iniţială - 

Conform Digi24, momentan staţia de metrou nu ar fi fost evacuată, dar la faţa locului au fost trimise mai multe forţe de ordine pentru a cerceta cazul şi pentru a vedea dacă ameninţarea este una reală sau doar un apel fals. 

Staţia de metrou Piaţa Victoriei este una dintre cele mai tranzitate din Capitală, fiind un nod de legătură între liniile M1 şi M2. 

Alerta cu bombă a fost dată în urma unui apel la 112. 

"În cursul zilei de marţi, în jurul orei 11,30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la o staţie de metrou, din Sectorul 1, a fost amplasat un dispozitiv exploziv. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 3 şi ai Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public pentru a lua primele măsuri", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei transmis Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel