Alertă cu BOMBĂ la Curtea de Apel București. Clădirea, EVACUATĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Este alertă cu bombă la Curtea de Apel București. 

UPDATE 14:01 ”Controlul efectuat de Serviciul Pirotehnic s-a încheiat. Apelul 112 nu se confirmă. Se fac verificări pentru depistarea apelantului și dispunerea măsurilor legale” anunță IGPR. 

UPDATE 13:35 Poliția Capitalei confirmă că un bărbat a anunțat că e un dispozitiv exploziv în Curtea de Apel București. A fost adus un câine de urmă la fața locului. 

Știrea inițială

În jurul orei 12:20, a fost făcut un apel la 112, care anunța un aparat exploziv în interiorul clădirii în care se află Curtea de Apel București. Din acest moment, clădirea a fost evacuată. Un bărbat a dat telefonul. Telefonul a fost anonim. În același timp, se efectuează verificări pentru identificarea persoanei care a sunat la 112. 

Apelul la 112, la 12:20, anunțul în clădire, după 15 minute

Avocatul Mihnea Stoica, care se afla a spus, la Antena 3, că ”sunt îngrijorat de ce am auzit la dvs. în emisiune. reacția a fost destul de lentă, am fost informați la 12:35. Străzile care înconjoară Curtea de Apel sunt foarte aglomerate, nu știu pe unde să vină geniștii. Accesul prin spate e blocat, e ambuteiaj. Toată clădirea este evacuată.” El a adăugat, glumind: ”E posibil să fi fost o farsă, e posibil să se schimbe bateriile microfoanelor de aici”. Mugur Ciuvică afirmă că ultima variantă e în trend, subliniind că e foarte posibil să fie o alertă falsă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel