Alertă alimentară în România. Nuggets de pui, retras din magazine. Se întâmplă a doua oară în mai puțin de o lună - Foto în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
ANSVSA anunță că un lot din produsul "Nuggets cu pui" a fost retras de la vânzare.

ANSVSA anunță că un nou lot din produsul "Nuggets cu pui" a fost retras de la vânzare deoarece ar putea fi contaminat cu Salmonella. Se întâmplă după ce acum mai puțin de o lună, mai exact în data de 15 martie, ANSVSA anunța retragerea de la raft a aceluiași produs, doar că dintr-un alt lot.

"Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul ”Culinea Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 06.02.2025, din lotul cu numărul ED06.02.2024 049502204849, cu suspiciune de prezență Salmonella.

Salmonella poate declanșa boli gastrointestinale severe

În cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezența bacteriei Salmonella în produs. Salmonella poate declanșa boli gastrointestinale severe. La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienții nu trebuie să consume sub nicio formă produsul care face obiectul acestei rechemări.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul GEKA și Lidl România au reacționat fără întârziere și au retras acest produs de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul ”Culinea Nuggets cu pui 500g” cu termenul de valabilitate 06.02.2025 din lotul ED 06.02.2024 049502204849. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail [email protected]", se arată în comunicatul publicat de ANSVSA.

Foto: ANSVSA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel