Alegerile prezidențiale, cruciale pentru PNL, spune vicepreședintele partidului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Voicu
Mihai Voicu

Ministrul delegat pentru relația cu Parlamentul, vicepreședintele PNL Mihai Voicu, speră că la anul România va avea primul președinte liberal, remarcând că pentru partidul condus de Crin Antonescu, alegerile prezidențiale din 2014 reprezintă un moment ”crucial”.

”Suntem cu toţii conştienţi că pentru PNL alegerile prezidenţiale reprezintă un moment crucial. Momentul în care vom da României primul preşedinte liberal, preşedintele PNL, domnul Crin Antonescu, moment în care vom dovedi că ne plasăm decisiv, dar şi irevocabil pe un drum fără întoarcere”, a spus Mihai Voicu.

Vicele PNL face apel la unitatea Uniunii Social Liberale, în ciuda unor divergențe.

”Sunt convins că fiecare dintre dumneavoastră poate aveţi dubii, poate aveţi semne de întrebare, poate aveţi chiar probleme concrete în cadrul USL. Este o construcţie politică extrem de importantă, este o construcţie politică în care partidele membre îşi asumă faptul că sunt diferite ca opinii, convingeri şi viziuni, care pot diferi. Uneori chiar pot intra în contradicţie, însă acest proiect politic, pentru noi toţi, este important să fie menţinut cel puţin pentru acest mandat aflat în desfăşurare şi evident mai ales pentru alegerile prezidenţiale”, a mai declarat liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel