ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Cine îl susține pe Victor Ponta în Chișinău- FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
A câștigat titlurile de "Mrs. Beauty Universe 2011," "Mrs. European Union 2012" şi "Mrs. top of the World 2013". În prezent, se ocupă de campania pentru alegerile prezidențiale 2014 din Chișinău a premierului Victor Ponta. 

ALEGERILE PREZIDENȚIAL 2014 - VICTOR PONTA. Moldoveanca Sofiana Tocari practică meseria de avocat şi s-a lansat în politică atunci când PSD şi-a deschis filială la Chişinău, scrie deschide.md. A absolvit Facultatea de Economie și Drept la ASEM, după care a urmat-o și pe cea de Psihologie la USM. Este director național al mai multor concursuri naționale și internaționale de frumusețe.

(w670)

ALEGERILE PREZIDENȚIAL 2014 - VICTOR PONTA. "Sunt membru al PSD România din 2011 si atât timp cât sunt parte din acest partid, e şi logic să susţin şi să lupt pentru candidatul nostru. Ştiu că e greu să schimbi ceva radical astăzi în orice domeniu, dar am încrederea că susţin persoana potrivită care are capacitatea de a rezolva din problemele cu care ne luptăm în prezent," a spus pentru sursa citată, Sofiana Tocari. 

(w670)

ALEGERILE PREZIDENȚIAL 2014 - VICTOR PONTA. Sofiana Tocari a reprezentat România la concursul de frumuseţe "Mrs. Europe 2013", care s-a desfăşurat anul trecut, la Odesa. Ea a fost declarată în 2011 "Cea mai frumoasă femeie din lume" a obținut două titluri: pentru cea mai bună performanță și pentru cea mai frumoasă rochie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel