Alegeri SUA: EMOȚII în Arizona. Trump a reușit să reducă din diferență
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Alegerile din Statele Unite ale Americii devin tot mai interesante. Pe măsură ce Joe Biden a reușit să reducă din diferență în statele din est, Donald Trump poate produce o surpriză în Arizona.

Deși candidatul Partidului Democrat, Joe Biden, are un avantaj de aproape 4 milioane de voturi și șanse mai mari de a ajunge președinte, Donald Trump a reușit din nou să reducă din diferența din Arizona. În același timp, Biden se află la doar 2000 de voturi în spatele lui Trump în Georgia.

Arizona, câmp de luptă între cei doi

Dacă în cursul zilei de ieri, diferența dintre cei doi candidați trecea de 70.000 de voturi, astăzi, aceasta este de doar 46.000. Donald Trump a reușit să recupereze peste 25.000 de voturi și mai sunt de numărat aproximativ 10% din coturile exprimate. De cealaltă parte, în Georgia, unde actualul președinte Trump avea un avantaj de peste 100.000 de voturi zilele trecute, în momentul de față este la doar 2.000 de voturi în fața candidatului democrat. Mai sunt de numărat 1% din buletinele de vot și există posibilitatea unei surprize.

Nevada rămâne în continuare o fortăreață dorită de ambii candidați, Joe Biden având un avantaj de 12.000 de voturi, dar, mai sunt de numărat 16% dintre buletinele de vot, conform FoxNews

VEZI ȘI: Alegeri SUA. Trump vs. Biden în Pennsylvania. Care este situația votului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel