Alegeri SUA. Donald Trump - Joe Biden, contre pe tema gestionării pandemiei de coronavirus
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Donald Trump şi Joe Biden  și-au aruncat vorbe grele pe tema combaterii pandemiei de coronavirus la începutul dezbaterii de la Nashville, potrivit AFP şi Reuters.

Donald Trump a justificat acţiunile Administraţiei sale, argumentând că nu vrea blocarea economiei şi atribuind vina Chinei pentru apariţia pandemiei.

"Este vina Chinei. Nu au oprit răspândirea coronavirusului", a acuzat Donald Trump.

Întrebat cum va plăti China pentru daunele produse, Trump a subliniat că statul chinez plăteşte deja "taxe vamale de miliarde de dolari".

El a vorbit despre spitalizarea şi vindecarea sa, susţinând din nou că este 'imunizat'. 'Avem un vaccin care vine, este gata, va fi anunţat în următoarele săptămâni', a mai spus el, arătându-se însă evaziv în privinţa calendarului.

La rândul său, Joseph Biden a criticat dur reacţiile întârziate ale Administraţiei Donald Trump în combaterea pandemiei. "Oricine este responsabil de atât de multe decese nu trebuie să rămână preşedinte". Biden a contestat afirmaţia lui Donald Trump că oamenii învaţă să supravieţuiască virusului SARS-Cov-2, afirmând că realitatea este că "oamenii învaţă să moară de coronavirus".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel