Alegeri SUA 2020. Mii de buletine, deteriorate, aruncate sau modificate înainte de alegeri
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
O firmă de avocatură din SUA este de părere că mii de buletine de vot au fost modificate ori aruncate înainte de alegerile prezidențiale din 3 noiembrie. Acuzațiile se bazează pe mărturiile mai multor denunțători ai Serviciului Poștal din Statele Unite ale Americii.

O firmă de avocatură conservatoare spune că mai mulți denunțări din Serviciul Poștal al Statelor Unite susțin că mii de buletine de vot au fost deteriorate, modificate sau aruncate, înainte de alegerile din 2020, spre dezavantajul președintelui Trump. Acuzațiile vin în ciuda anunțului de marți al Departamentului de Justiție, potrivit căruia nu a fost găsită nicio dovadă a unei fraude electorale la scară largă care ar fi putut schimba rezultatele alegerilor din 2020.

Departamentul a clarificat că „va continua să primească și să urmărească în mod energic toate acuzațiile specifice și credibile de fraudă cât mai rapid posibil”. Proiectul Amistad din cadrul Societății Thomas More, care a continuat o investigație independentă a presupuselor fraude electorale în mai multe state cheie pe care le-a pierdut Trump, a susținut că FBI le-a cerut să transmită concluziile lor la biroul lor din Los Angeles, precizează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel