Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton, adevărul din spatele candidatului democrat, dezvăluit de Adrian Năstase
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Hillary Clinton
Hillary Clinton
Într-un interviu acordat pentru DCNews Live, fostul premier Adrian Năstase a dezvăluit fața neștiută a candidatului democrat, Hillary Clinton. Conform celor spuse de Năstase, Clinton este legată de lobby-uri în mai multe domenii printre care zona de medicamente și de IT. Totodată, Partidul Democrat ar fi provocat numeroase crize în Europa, pentru interesele unor mari companii. 

Aduceți-vă aminte că unele din crizele din Europa au fost generate de Democrați: toată chestiunea Kosovo, criza din Ucraina," a spus Năstase la DCNews Live.  

Adrian Năstase este de părere că respectivele crize au fost create în numele democrației și a drepturilor omului, care de fapt urmăreau beneficii majore pentru unele firme dintr-un spectru larg de domenii. Totodată, fostul om politic este de părere că naivitatea arătată de Hillary Clinton este de fapt un rol foarte bine jucat.

Să nu ne facem iluzii, dincolo de cuvinte și de naivitatea aparentă a lui Hillary Clinton, care atunci când vede un eventual votant, se duce spre el aproape să-l înghită cu gura deschisă, mirată că-l întâlnește și hotărâtă să-l cucerească(..)" a completat Adrian Năstase.  

O mulțime de democrați ar fi hotărâți să voteze cu Donald Trump, tocmai din cauza sistemului de taxe introdus de Partidul Democrat de-a lungul timpului. Năstase a spus că are o mulțime de prieteni în SUA, nemulțumiți de sistemul de taxe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel