Alegeri Sectorul 1. George Tuță: Clotilde Armand este vinovată pentru tergiversarea numărării / Ce se întâmplă cu sacii cu voturi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Sectorului 1, George Tuță, a făcut noi declarații în contextul scandalului iscat de Clotilde Armand cu numărarea voturilor.  

“Cea mai importantă noutate este că lucrurile decurg normal. Vreau să îi asigur pe toți cei care ne privesc că voturile oamenilor din Sectorul 1 sunt respectate, iar prezența noastră aici {n.red. la Biroul Electoral de circumscripție din Sectorul 1)  este încă un argument suplimentar că lucrurile se desfășoară în condiții normale, transparent, fără a avea niciun fel de suspiciune.“, a zis George Tuță.

Cu privire la zecile de oameni care au stat ore în șir, în stradă, în caniculă, pentru ca documentele să le fie preluate de Biroul Electoral de circumscripție din Sectorul 1, respectiv microbuzele puse la dispoziție pentru a fi aduși sacii cu voturi, George Tuță a zis:

“Primăria a avut responsabilitatea exclusivă de a asigura transportul oamenilor din secțiile de vot la Biroul Electoral. În speță, Biroul Electoral a dat această hotărâre, respectiv i-a cerut Primăriei doamnei Armand să asigure acest lucru. Am văzut cu toții, ieri, numărul uriaș de microbuze ce aștepta aici. Pe de altă parte, oamenii erau în secțiile de vot în încăperi fără aer condiționat, fără apă, mâncare. Asta a fost atitudinea doamnei Armand pentru tergiversarea procesului de votare.“, a spus George Tuță, în fața Biroului Electoral de circumscripție din Sectorul 1.

Citește și - Clotilde Armand, circ la Sectorul 1. Chirieac: O rușine națională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel