Alegeri Sectorul 1. Tudorache: ”Oamenii își iau gândul să mai meargă la alegeri. Fraudă clară”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Daniel Tudorache, candidatul PSD la Sectorul 1, susține că Biroul Electoral Central ar trebui să decidă reluarea alegerilor după ce s-au descoperit suspiciuni de fraudă. 

Daniel Tudorache, candidatul PSD la primăria Sectorului 1, a intervenit în direct la România TV unde a făcut mai multe precizări cu privire la alegerile electorale și cu privire la persoanele care au intrat în camera unde se aflau buletinele de vot: 

”În acest moment, Biroul Electoral de Sector este închis. Toți membrii s-au dus să își facă testul COVID. Bănuiesc că va fi deschis după ce vor primi rezultatul testului. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Acele persoane care au intrat poate că nu știau de acea cameră de filmat. Când s-au renumărat voturile, jandarmul m-a notat într-un registru și mi-a spus că pot privi renumărarea din tocul ușii. Cei de la USR au dreptul să intre în acea cameră, dar dacă ești de la PSD nu ai voie. (...) Asta este fraudă clară. Dacă nici acum judecătorii de la BEC nu vor decide reluarea alegerilor în București sau în Sectorul 1 eu zic că oamenii își iau gândul să mai meargă la alegeri pentru că e o fraudă clară.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel