Data publicării:

Alegeri prezidenţiale, turul I. Radu Herjeu: Ei sunt marii pierzători

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Arhiva
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Radu Herjeu a explicat cine este marele pierzător al turului I al alegerilor prezidenţiale, în opinia sa. 

"Părerea mea: marele pierzător al acestor alegeri este USR-ul! Eșecul lui Barna de a convinge electoratul va duce la înlocuirea lui cu, cel mai probabil, Nicușor Dan, sau cu cineva din tabăra conservatoare a partidului. Ceea ce va duce la tensiuni cu aliatul Plus (se știe că îndepărtarea lui Dan a avut la bază și respingerea de către acesta a intenției lui Cioloș de a prelua partidul). Faptul că Barna și-a cam pus oamenii în funcțiile interne, dar și în cele politice (inclusiv Parlamentul European), va duce la acutizarea disensiunilor interne, deja extrem de puternice după europarlamentare. Ceea ce, posibil, va provoca dispariția alianței și fărâmițarea USR-ului. Mulți vor avea interesul de a scoate la suprafață scandaluri ținute sub preș, și mă aștep să apară dezvăluiri din interior despre posibile încălcări ale legii", a menţionat Herjeu. 

USR, fără sprijinul diasporei la următoarele alegeri 

 

"La alegerile locale nu votează diaspora, deci "succesul" actual al lui Barna nu va ajuta cu nimic. În plus, nu vor mai putea vota sutele de mii de studenți și turiști prin marile orașe, deci scorul de acum nu se va repeta nici la București, nici la Cluj. Aceeași situație și la parlamentare, unde diaspora nu votează decât pentru puținii aleși care să-i reprezinte în Legislativul de la București.

Vor crește presiunile liberalilor de dezmembrare a USR-ului, prin atragerea de parlamentari nemulțumiți sau oportuniști. Iar miniCaramitru va strica și puținul rămas nevătămat!
Va urma", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel