ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. AU ÎNCEPUT! Mesajul primului român care a VOTAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Turul al doilea al alegerilor prezidențiale a început. A fost deschisă singura secție de vot din Noua Zeelandă, de la Auckland. La ora 22:00 s-au deschis și secțiile de vot din Australia, cinci la număr, unde românii sunt așteptați la urne. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primul român care a votat este Dan Coroian-Vlad. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "6.45 am Auckland, New Zealand E 1-0 ! Mândru ca sunt român. De fapt sunt mândru că sunt primul român din lumea asta care are șansa și privilegiul de a nu vota cu simbolul perfect al hoției, corupției, minciunii, aroganței, anormalului. Stau în fața secției de votare și mă întreb de ce mă trece scrisul. E disperarea de a mă vedea furat, din nou, de speranța că țara mea o să meargă în direcția bună. E disperarea emigrantului care vrea să aibă șansa de a se întoarce (da, într-un loc cu mari probleme, dar care se află pe drumul bun). Nu vreau să îmi pierd limba, "I Love You" dă bine numai în filme. Nu vreau să o mai văd pe mama plângând atunci când plec. Nu mai vreau atacurile de panică în dimineața plecării. Nu mai vreau să mă simt un ticălos care alege bunăstarea și casa pe malul marii în favoarea prietenilor de o viață, Clujului, familiei... Nu "vreau o țară ca afară". Vreau doar un pic de normalitate și certitudinea că nu ne îndreptam din nou în direcția greșita. Bunăstarea va veni, probabil, prea târziu pentru noi, dar sunt dispus sa renunț în favoarea unui trai decent. Gata, hai că-s melodramatic. Nu fiți tâmpiți, mergeți la vot", a scris el, pe pagina de socializare, potrivit Digi 24

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Din cauza diferenţelor de fus orar, alegerile prezidenţiale se vor încheia luni dimineaţă, pe coasta de vest a Statelor Unite şi a Canadei. În țară, secțiile de vot se deschid la ora 07:00 și durează până la ora 21:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel