Alegeri PNL. Mara Mareș, noul președinte al organizației de tineret
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Deputatul PNL Mara Mareş a devenit preşedinte al organizaţiei Tineretului Naţional Liberal, fiind votată de 545 de delegaţi prezenţi la Congresul TNL, după un tur al doilea de scrutin. 

Pentru contracandidatul său, Radu Surugiu, au votat 496 de delegaţi. 

Trei candidaţi s-au înscris iniţial în cursa pentru şefia TNL: Mara Mareş, care a primit în primul tur 513 voturi, Radu Surugiu - 348 şi Glad Varga - 212, primii doi calificându-se într-un al doilea tur de scrutin. 

Până în prezent, organizaţia de tineret a PNL a fost condusă de copreşedinţii Costel Alexe şi Sorin Moldovan, veniţi de la PNL, respectiv PDL, în urma fuziunii celor două formaţiuni. 

În discursul susţinut la anunţul candidaturii, Mara Mareş a promis un nou capitol în viaţa tinerilor liberali, unul fără compromisuri sau nostalgii din vremea USL. 

"Astăzi, împreună vom adăuga un nou capitol de istorie în cartea politicii româneşti, pentru că astăzi ia naştere noul şi marele tineret naţional liberal. De astăzi construim împreună pentru tineretul naţional liberal, pentru PNL şi pentru România. (...) Ştim că lucrurile în politică sunt într-o continuă schimbare - uneori suntem sus, alteori dacă nu ştim să ascultăm exigenţele oamenilor putem ajunge şi jos. (...) Noi trebuie să deschidem partidul către tinerii din România, să atragem oameni noi şi de calitate. Iar eu o să promovez toţi oamenii buni", a spus Mara Mareş, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel