Urmărește emisiunea live
Alegeri parlamentare pe 6 decembrie. Ponta: Nu e sfârșitul lumii
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Victor Ponta susține că alegerile parlamentare vor avea loc la data stabilită, indiferent de evoluția pandemiei în România și de măsurile luate de autorități. 

Victor Ponta, liderul PRO România, a reacţionat în direct la România TV după ce Klaus Iohannis a declarat astăzi că nu se ia în calcul amânarea alegerilor parlamentare. 

”O să avem pe 6 decembrie alegeri. Domnul Iohannis a transmis chestia asta mai de mult. Ce câştigă omul, românul, dacă tot îi scoatem din casă. Domnul Iohannis a zis că nu a văzut niciun specialist care să spună să se amâne alegerile. Toți specialiștii din afară au spus că școlile rămân deschise, la noi s-au închis. Toți specialiștii au spus faceți teste, la noi nu se fac. Toată lumea zice testați. La noi s-au testat duminică 10 mii de teste. Toată lumea spune pregătiți-va spitalele și personalul, au trecut opt luni... Guvernul știe câte paturi avem la ATI? (...) Hai să spunem oamenilor ce se întâmplă după 7 decembrie. Ce faceți cu salariile și cu pensiile? Vine FMI-ul sau nu? Ajutaţi firmele? Ceea ce cred că e foarte important acum e că nu e sfârșitul lumii", a spus Victor Ponta la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel