Dan Diaconescu s-a certat cu o femeie în secția de vot
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
dan_diaconescu
dan_diaconescu

Dan Diaconescu, președintele Partidului Poporului, a votat, în această dimineață, la Târgu Jiu. Patronul OTV candidează pentru un mandat de deputat în colegiul 6, împotriva premierului Victor Ponta.

"Am ales special această secție și această zonă, eu mi-am ales un cartier cu mulți șomeri, spre deosebire de domnul Victor Ponta care și-a ales un mediu academic. Sper ca peste 4 ani, după ce va veni un guvern care sa-i salveze pe români de la sărăcie, acești oameni să nu-l mai regrete pe Nicolae Ceaușescu. Sper ca peste 4 ani să trăiască și ei într-o țară normală și prosperă”, a declarat Dan Diaconescu.

"Am votat pentru o schimbare totală, profundă a clasei politice româneşti, pentru dispariţia ciocoilor, pentru întoarcerea românilor care muncesc în străinătate, pentru crearea de noi locuri de muncă chiar la noi în ţară", a afirmat Diaconescu.

 În secţia de vot, Dan Diaconescu a avut şi o mică dispută cu o femeie care a venit să voteze. Aceasta i-a spus să plece de acolo, că el nu are "nicio treabă cu Târgu Jiu-ul" şi cu judeţul Gorj în general şi că ea "nu e proastă şi nu se uită la OTV". "V-au trimis Ponta şi cu Cârciumaru şi cu ciocoii de la USL să-mi stricaţi imaginea", i-a răspuns Diaconescu alegătoarei.

 La ieşirea din secţia de votare, Diaconescu a mai afirmat că vrea să schimbe conducerea Consiliului Judeţean Gorj şi a Primăriei Târgu Jiu, pentru că aici "s-a furat prea mult".

 Liderul PPDD a spus că are emoţii, mai ales că este ziua lui de naștere, pe care o va sărbători alături de alți gorjeni care se numesc tot Dan Diaconescu și sunt născuți pe 9 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel