Alegeri locale 2020. AEP, decizie privind secţiile de votare
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Decizie privind secţiile de votare organizate pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că a publicat situaţia actualizată la data de 04.09.2020 privind numerotarea şi sediile secţiilor de votare din ţară organizate cu ocazia scrutinului pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2020.

Precizăm faptul că, potrivit art. 20 alin. (4) din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare, numerotarea secţiilor de votare din ţară se actualizează de către Autoritatea Electorală Permanentă la nivelul fiecărui judeţ, respectiv al municipiului Bucureşti, începând cu localitatea reşedinţă de judeţ şi continuând cu cele din municipii, oraşe şi comune, în ordinea alfabetică a acestora.

În municipiile cu subdiviziuni administrativ-teritoriale, numerotarea se face cu respectarea ordinii acestor subdiviziuni, prevăzută de lege. Lista secţiilor de votare este publicată pe site-ul www.roaep.ro la secţiunea Management Electoral/Geografie electorală/Registrul secţiilor de votare, anunţă AEP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel