Alegeri locale 2012: Sorin Oprescu susţine candidaţii Partidului Verde
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sorin Oprescu
Sorin Oprescu

Primarul în funcţie al Bucureştiului şi candidat independent pentru un nou mandat, Sorin Oprescu, a declarat că susţine candidaţii Verzilor la alegerile locale.

În cadrul unei conferinţei de presă a Partidului Verde, Oprescu s-a declarat mulţumit de proiectele pe care aceştia le promovează în programul electoral şi că s-a hotărât să preia o parte din ele.

„Am găsit aici oameni de bun simţ, care vin în cadrul partidului din convingere, cu sufletul, şi mai puţin pentru că ar urmări un beneficiu. E un lucru care îmi place şi care nu se regăseşte în cadrul partidelor mari, îmi dă încredere că vom avea parte de o colaborare eficientă şi cu rezultate dintre cele mai fructuoase. Terasele verzi, reciclarea sau largirea spaţiilor verzi sunt doar câteva din punctele care se regăsesc atât în agenda mea cât şi a Partidului Verde şi voi fi foarte bucuros să beneficiez de expertiza unor specialişti în domeniu. Sprijin consilierii dumneavoastră şi cred că împreună vom reuşi lucruri de care bucureştenii să fie mândri.” a declarat Sorin Oprescu.

Un punct important al discuţiei l-a constituit confruntarea dintre actualul primar şi Sorina Hanea, candidatul Partidului Verde la Primăria Sectorului 6, un aprig apărător al drepturilor animalelor. Cei doi au ajuns la un consens în privinţa strategiei de abordare a situaţiei câinilor străzii. „Programul nostru vizează recensământul tuturor animalelor cu şi fără deţinător declarat de la periferie către centru, concomitent cu sterilizarea tuturor exemplarelor fără drept de montă.”.

În final, atât liderul Verzilor, Ovidiu Iane, cât şi Sorin Oprescu au concluzionat că oricare ar fi simpatiile politice cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă locuitorii Capitalei este să iasă la vot şi să îşi exprime acest drept ieşit din uzul cetăţenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel