Alegeri în Rusia după ce opoziția a fost redusă la tăcere de Putin. De ce se teme Kremlinul și cum va arăta scrutinul | Analiză Angela Grămadă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vladimir Putin, sursă foto: Kremlin
Vladimir Putin, sursă foto: Kremlin
DC News vă invită la o nouă emisiune „Pe Plan Extern”, vineri, 17 septembrie 2021. 

Invitata din această ediție a emisiunii „Pe Plan Extern” este Angela Grămadă, președintele Asociației Experts for Security and Global Affairs. Angela Grămadă este doctor în științe politice, expertă în relații internaționale, specializată pe spațiul ex-sovietic.

Aceasta va discuta la DC News, pe 17 septembrie 2021, începând cu ora 11:00, despre alegerile din Federația Rusă care au început pe 17 septembrie și se vor încheia 19 septembrie.

Cum se vor desfășura acestea în contextul în care partidul prezidențial Rusia Unită nu are niciun adversar după ce regimul condus de Vladimir Putin a redus la tăcere și a scos în afara legii opoziția, care e marele pericol pentru Kremlin, dar și de ce se teme Vladimir Putin, vor fi printre temele dezbătute de către experta în spațiul ex-sovietic.

Angela Grămadă va discuta și despre retorica rusă împotriva Occidentului, dar și despre cum alegerile vor fi desfășurate în Crimeea ocupată ilegal și în Donbasul controlat de separatiști.

Pentru mai multe informații despre scrutin și cu un pronostic asupra rezultatului, vă invităm să urmăriți vineri, 17 septembrie 2021, emisiunea „Pe Plan Extern”, începând cu ora 11:00.

Analiza despre alegerile în Duma de Stat rusă va fi difuzată pe DC News TV, pe pagina de Facebook DC News, dar și direct pe site, pe www.DCNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel