Alegeri în REPER. Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, confirmaţi co-preşedinţi ai partidului
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 06 mai 2023, 23:27
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru au fost confirmaţi în funcţiile de co-preşedinţi ai REPER. 

Actualii copreşedinţi ai REPER, Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, au fost aleşi din nou în aceste funcţii, sâmbătă, la Adunarea Generală a partidului.

Aceştia au obţinut 659 voturi "pentru", iar 101 de delegaţi s-au abţinut din totalul de 760 de voturi exprimate.

De asemenea, Adunarea Generală a stabilit durata mandatului celor doi copreşedinţi la doi ani.

După anunţarea rezultatului votului, Dragoş Pîslaru a subliniat, într-un scurt discurs, nevoia de unitate şi de deschidere a partidului.

"Ar fi bine să înţelegem că ziua de azi e un moment în care dăm reset şi avem nevoie ca, indiferent de (...) mici dezacorduri sau preferinţe personale, să le depăşim şi să lucrăm împreună ca o echipă. Aceasta este înţelegerea noastră că este mandatul pe care ni-l daţi în calitate de copreşedinţi. (...) Este pentru noi crucial să nu închidem uşa partidului şi să aruncăm cheia. Am văzut asta întâmplându-se, din păcate, în alte construcţii politice. Crezul nostru (...) este acela de a ţine uşa deschisă pentru lumea care ar veni alături de noi, crede în valorile noastre şi susţine această cauză proeuropeană. REPER este şi trebuie să rămână un partid deschis pentru oameni care vor sa vină alături de noi, pentru comunităţi, pentru societate civilă, pentru antreprenori", a spus Pîslaru.

Şi Ramona Strugariu a pus accent pe unitate, afirmând că, dacă partidul nu va fi o echipă, atunci totul va deveni "mult mai complicat spre imposibil".

"Urmează foarte multă muncă, sper eu să o facem cu la fel de mult entuziasm şi cu ideea că fundamental pentru noi este să fim o mare echipă. Dacă reuşim să facem echipa asta, înseamnă că 2024 are sens şi (...) putem să construim acea alternativă foarte solidă pentru 2028. Dacă noi nu suntem o echipă, atunci totul devine mult mai complicat spre imposibil", a declarat Strugariu, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?