Data actualizării:
Data publicării:

Alegeri 2024. Siegfried Mureșan, după închiderea urnelor de vot: Am îndeplinit acest obiectiv

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Deputatul european Siegfried Mureșan. Sursa foto. Facebook/Siegfried Mureșan
Deputatul european Siegfried Mureșan. Sursa foto. Facebook/Siegfried Mureșan
Europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan a oferit primele declarații după închiderea urnelor de vot.

"În primul rând, foarte important la aceste alegeri europarlamentare a fost ca extremiștii, forțele anti-europene care doresc să slăbească democrația atât în România, cât și la nivel european să nu înregistreze un rezultat mare. Acest obiectiv a fost îndeplinit. Câștigătorul alegerilor europarlamentare este lista noastră, o listă pro-europeană. Ne-am atins obiectivul.", a zis Siegfried Mureșan.

"La alegerile locale vom vedea rezultatele exacte, în următoarele ore, dar este foarte clar că primari gospodari ai PNL, președinți de CJ, care au dezvoltat județele Bihor, Cluj, Alba, Sibiu, Brașov, au atras fonduri europene, că toți aceștia au fost confirmați în funcții, că au primit încrederea oamenilor... însă mai multe detalii vom avea mâine dimineață când vom avea rezultatele finale. Este clar că acest rezultat confirmă scorul politic al PNL la consiliile județene, primării este unul bun. Aleșii noștri vor fi confirmați în funcții, iar la europarlamentare am reușit să îndeplinim obiectivul, acela de a câștiga la mare diferență și extremiștii să aibă un scor cât mai mic.", a zis Siegfried Mureșan.

"În Parlamentul European munca pentru noi începe săptămâna aceasta, pentru a reprezenta acolo România activ. Sigur că aleșii locali își vor prelua mandatul la finalul lunii septembrie.", a spus Siegfried Mureșan.

Mesaj pentru români

"În primul rând, mulțumim pentru faptul că s-au mobilizat, că au venit la vot în număr atât de mare, dat fiind faptul că rata de vot a fost mai mare decât la ultimele alegeri europarlamentare. Datorăm românilor acest lucru. Mesajul principal este că le mulțumim pentru participarea la exercițiul democratic, pentru venirea la vot. Cred că încrederea trebuie câștigată la fiecare rând de alegeri. Mă bucur că am reușit să o câștigăm acum și o vom câștiga și la următoarele rânduri de alegeri.", a mai spus Siegfried Mureșan, la întrebările adresate de jurnaliștii DC News, la sediul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel