Data actualizării:
Data publicării:

Alegeri 2024. Numărătoare paralelă PSD: Primele cifre

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sunt primele informații din PSD, din numărătoarea paralelă. 

UPDATE:  Edilul municipiului Aiud, Oana Badea (PNL), prima femeie aleasă primar de oraş în judeţul Alba după 1989, a pierdut la alegerile locale de duminică, fiind surclasată de social-democratul Dragoş Crişan, potrivit numărătorii paralele efectuate de către PSD. 

UPDATE: Primarul din Buzău, Constantin Toma (PSD), a câştigat detşat al treilea mandat, cu peste 60% din voturi. PSD obţine şi majoritatea în Consiliul Local Municipal, conform numărătorii paralele parţiale a PSD.

UPDATE:  "Suntem fericiţi pentru că am câştigat Primăria municipiului Botoşani” a declarat social-democratul Cosmin Andrei. 

UPDATE: Primarul municipiului Focşani, Cristi Valentin Misăilă, candidat din partea PSD la alegerile locale, a câştigat un nou mandat, cu peste 3.000 de voturi diferenţă faţă de contracandidatul de la PNL.

UPDATE: Numărătoarea paralelă parțială a PSD arată că la Sectorul 1 George Tuță conduce cu aproximativ 1300 de voturi în fața lui Clotilde Armand. Aceeași situație se întâlnește și-n Sectorul 2, unde Rareș Hopincă s-ar detașa de Radu Mihaiu, dar la doar câteva sute de voturi (400). PSD ar fi câștigat CJ Prahova, CJ Maramureș, CJ Vrancea, iar la Timiș scorul ar fi strâns, citează Antena 3 CNN. În același timp, au câștigat Deva, dar au pierdut Constanța.

Primăriile Câmpina, Buşteni şi Azuga au fost câştigate de PSD. 

----

S-au numărat voturile din 96 de secții din Constanța, dintr-un total de 211. Conform primelor rezultate parțiale, din numărătoarea paralelă PSD, ordinea ar fi următoarea: 

1: Stelian Ion (ADU)

2: Vergil Chițac (PNL)

3: Horia Constantinescu (PSD)

Revenim cu informații naționale și locale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel