Alegeri 2019. Tudorel Toader, mesaj: Aflu și eu. Totalmente fals!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a postat un mesaj pe Facebook, care face referire la o informație falsă cu privire la europarlamentare.

"Aflu si eu ca vreau sa devin europarlamentar.
Totalmente falsa " informatia" !", a scris Tudorel Toader pe Facebook. 

Jurnalistul Rareș Bogdan susţine că Ministrul Justiţiei îi va face pe plac preşedintelui PSD şi va iniţia o ordonanţă pentru amnistie şi graţiere dacă va primi, la rândul său, un loc eligibil pe listele partidului la alegerile europarlamentare.

"Tudorel Toader negociază de zor cu Dragnea în aceste zile și ore. Se pare că va accepta să inițieze ordonanță de amnistie și gratiere dupa ce Consiliul Național al PSD va lua o decizie clară şi asumată în acest sens și după ce ... primește garanții că se va situa pe o poziție eligibilă, 1-5, pe lista PSD pentru europarlamentarele din Mai", a dezvăluit Rareş Bogdan.

VEZI ȘI Consiliul Național PSD. Viorica Dăncilă: PSD, sub ASEDIU

Reamintim, liderii PSD s-au reunit, duminică, în şedinţa Consiliului Naţional al partidului, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 16:00. Cei 600 de delegați l-au ales pe fostul ministru al Apărării Mihai Fifor în funcția de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, cu unanimitate de voturi.

CITEȘTE ȘI Deputatul Octavian Petric a demisionat din PSD în timpul Consiliului Național

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel