"Aleg să nu îmi mai fie frică". Oana Radu, acuzații grele la adresa fostului soț: "Mi-a spus că o să ne bată"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Oana Radu
Sursa foto: Facebook Oana Radu
Oana Radu a lansat acuzații grave la adresa fostului ei soț, Cătălin Drobescu.

"Mi-a luat aproape trei ani să ies din relația asta"

"Aleg să nu îmi mai fie frică, deoarece mi-a fost destul de frică în relație. Mi se pare îngrozitor, scârbos și oribil că am ajuns să vorbesc public despre așa ceva. Vreau ca povestea să fie un exemplu pentru fetele și băieții care trec prin relații toxice. Dacă vă aflați în momentul ăsta într-o relație toxică, abuzivă, cum a fost a mea, vă rog să plecați! Mi-a luat aproape trei ani să ies din relația asta, deși relația a durat doar patru ani. (…)

Să nu lăsați pe nimeni, niciodată să vă spună că nu sunteți buni de nimic, că nu aveți un aspect fizic frumos, că nu valorați nimic, că totul e datorită lor, că nu faceți nimic fără ei. Eu mi-am dorit această despărțire. Eu am fost cea care a intentat divorțul. Nu o să spun motivele concrete, dar eu am fost cea care a intentat divorțul, iar în decembrie s-a finalizat divorțul nostru", a spus Oana Radu pe Instagram.

"Nu mai e niciun secret că eu eram sursa de venit"

"Cred că nu mai e niciun secret că eu eram sursa de venit din familia noastră. Și aici o să dezvolt puțin lucrurile. Când am început această relație, Cătălin antrena în Craiova. În momentul în care a hotărât să se mute la București și concertele au început să vină foarte mult, el a renunțat la ceea ce făcea pentru a conduce mașina la concerte și pentru a răspunde la telefon când se programau concerte. Mai exact se ocupa de numărul de booking.

Nu s-a renunțat la meseria de antrenor din altruism, ci pentru că eu aveam atât de multe concerte. Așa că el a început să conducă mașinile la concerte și să răspundă la telefon. Regret problemele lui cu spatele și nu le doresc absolut nimănui. Cu siguranță nu sunt din cauza condusului", a mai spus artista.

"Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă"

Oana Radu susține că fostul ei soț i-ar fi interzis să meargă în apartamentul lor cu mama ei sau cu prietena ei.

"Mie mi-a interzis să vin acolo cu mama mea, cu prietena mea cea mai bună. Ba chiar mi-a dat un mesaj în care mi-a spus că, dacă o să mă găsească acolo vreodată cu prietena mea, o să ne bată pe amândouă. (…) Nu mi se pare normal ca el să creadă că are dreptul să vină acolo cu fete, iubite, amice și eu să nu pot să vin acolo cu mama mea, într-o casă pentru care eu am muncit foarte mult. Între timp, eu strângeam din dinți și munceam ca să îi dau bănuții", a mai spus Oana Radu.

Oana Radu și fostul ei soț ar fi ajuns la înțelegerea să rămână ea cu apartamentul, iar el să primească bani, după divorț. Între timp, Cătălin Dobrescu s-ar fi răzgândit.

Cum răspunde fostul soț acuzațiilor lansate de Oana Radu

"Este fix părerea ei. Eu nu comentez nimic, pentru că nu vreau să intru în niciun scandal. Eu nu-mi spăl rufele în public!”, a spus Cătălin Dobrescu, pentru fanatik.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel