ALDE-Toader, sprijin retras. Vosganian: Opţiune clară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Tudorel Toader, ministrul Justiției
Tudorel Toader, ministrul Justiției
Liderul deputaţilor ALDE, Varujan Vosganian, a declarat că partidul din care face parte îl susţine în continuare pe Tudorel Toader pentru funcţia de ministru al Justiţiei, dar a precizat că această poziţie de ministru aparţine PSD.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă este adevărată informaţia apărută în spaţiul public conform căreia ALDE nu îl mai susţine pe Toader, Vosganian a spus: "Nu îl pot comenta decât ca pe orice zvon, trebuie să îmi spuneţi cine l-a scos, cine l-a auzit prima oară şi cine l-a repetat".

"ALDE a avut o opţiune clară în privinţa selectării domnului Toader ca ministru de Justiţie, ALDE l-a susţinut tot timpul pe domnul Toader ca ministru al Justiţiei şi a colaborat cu dânsul. În acelaşi timp, poziţia de ministru al Justiţiei, în cortexul guvernamental, aparţine PSD, de aceea noi avem două poziţii care sper să nu fie în contradictoriu.

Pe de o parte, apreciem prestaţia domnului Tudorel Toader, pe de altă parte, respectăm atributul PSD de a-şi evalua miniştrii pe locurile pe care dânşii le-au avut în repartiţia guvernamentală", a afirmat Vosganian.

Citește și: Tudorel Toader a rămas fără sprijinul lui Călin Popescu Tăriceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel