ALDE, prin vocea unui fost ministru al Educației, îi cere DEMISIA Monicăi Anisie
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ministrul Educaţiei, Monica Anisie. foto: FB
Ministrul Educaţiei, Monica Anisie. foto: FB
ALDE îi solicită demisia ministrului Educației, Monica Anisie.

'DEMISIA ESTE UN ACT DE BUN SIMȚ!

Începutul de an școlar a adus, așa cum era de așteptat, un haos administrativ la nivel național și pasarea responsabilității de către Guvern administrațiilor locale, dar mai ales părinților, fapt de o lașitate de neacceptat.


Iresponsabilitatea guvernului PNL, lipsa de asumare a deciziilor tranșante, în tot timpul scurs de la suspendarea cursurilor aferente anului școlar 2019-2020 până la reînceperea activităților educaționale din această lună, au condus la inflamarea pe bună dreptate a societății, părinți și bunici disperați, copii derutați de scenariile fanteziste propuse.

De parcă nu ajungea teama de pandemia care a cuprins lumea, a trebuit ca momentul greu prin care trece România să fie suplimentat cu această criză din învățământ, cauzată de incompetență și interese politice meschine. În tot acest timp, liderii PNL au refuzat consultarea cu societatea civilă, Parlament, luând măsuri neasumate politic și administrativ, care au condus la dezastrul organizatoric din aceste zile.


Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, este principalul responsabil de situația creată, în calitatea mea de deputat în Parlamentul României, dar și de fost ministru de resort îi cer demisia, este nu doar un act de responsabilitate politică, este în primul rând un act de bun simț.

PREȘEDINTE ALDE SECTOR 2
ANTON ANTON' este mesajul scris pe pagina de Facebook a ALDE Sector 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel