ALDE îi cere DEMISIA lui Cîţu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
ALDE
ALDE
ALDE consideră că demisia este 'singura variantă onorabilă' pentru ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, împotriva căruia Camera Deputaţilor a adoptat miercuri o moţiune simplă.

'Florin Cîţu, un ministru de Cartea Recordurilor: două moţiuni împotriva sa trecute, trei avize negative primite din partea comisiilor parlamentare! Pe scurt: domnul Cîţu de la Finanţe e cel mai picat ministru din istoria României! Şi ce se va întâmpla cu toate acestea? Nimic!'

'Câte cartonaşe galbene trebuie să mai primească domnul Cîţu pentru a fi schimbat de cuplul Iohannis - Orban de la Finanţe? Orice om de bun-simţ şi-ar fi dat demisia după eşecurile lui Cîţu! Însă nu şi Florin Cîţu', se arată într-un mesaj al ALDE postat pe pagina de Facebook a partidului.

Potrivit ALDE, Cîţu este 'premierul cu cel mai scurt mandat, de minus 10 minute'. 'El este cel care a fugit ca un laş cu 10 minute înainte de votul Parlamentului pentru învestirea Guvernului în fruntea căruia a fost nominalizat ca prim-ministru. Pentru Cîţu şi PNL nu contează Parlamentul, nu contează cât de incompetenţi sunt miniştrii! Când şi senatorii, şi deputaţii, în mod separat, sancţionează prin adoptarea a câte unei moţiuni comportamentul lui Florin Cîţu, singura varianta onorabilă este demisia. Ştiind despre cine vorbim, nu putem să ne aşteptam la onoare din partea lui Florin Cîţu.'

'Este cel mai neonorabil ministru pe care România l-a avut, o ruşine pentru funcţia de ministru de Finanţe', mai arată ALDE. Camera Deputaţilor a aprobat, miercuri, moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu. Au votat 'pentru' moţiune 166 de deputaţi, 94 'împotrivă' şi 28 s-au abţinut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel