ALDE Harghita, cerere de urgență
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ALDE Harghita a decis, sâmbătă, să ceară conducerii centrale convocarea unui congres extraordinar. 

Hotărârea a fost luată în unanimitate de cei 39 de delegaţi prezenţi la şedinţa de la Miercurea Ciuc.

Vicepreşedintele ALDE Ionică Anuţoiu a explicat că, încă de când a avut loc fuziunea dintre Partidul Liberal Reformat şi Partidul Conservator, s-a stabilit că după alegerile generale se va organiza un congres care să stabilească o conducere unică, întrucât conducerea bicefală nu este benefică şi productivă.

”Când a fuzionat PLR-ul cu PC-ul s-a stabilit că, după alegerile generale, va fi un congres care să stabilească o conducere unică, să nu mai fim bicefali. Pentru că e neproductiv, aţi văzut şi la alţii, e neproductivă o asemenea conducere, începând de la structurile cele mai de jos până la conducerea centrală a partidului. Fapt pentru care, "venind sorocul", anumite organizaţii ale partidului, printre care şi Harghita, solicită conducerii centrale organizarea unui congres extraordinar care să aleagă o conducere unitară”, a declarat Ionică Anuţoiu.

[citeste si]

Întrebat dacă s-a stabilit o dată pentru organizarea congresului extraordinar, el a precizat că, din informările venite de la celelalte filiale din ţară, ”se conturează data de 28 martie”.

În cadrul Delegaţiei Permanente Teritoriale a ALDE Harghita s-a completat Biroul Politic şi s-au luat măsuri de dezvoltare a filialei. Liderul ALDE Harghita, Claudiu Sere, a punctat că sunt aşteptaţi în partid "atât români, maghiari şi de alte naţionalităţi, cu o condiţie: să fie fideli acestei ţări"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel