Al Bano, făcut praf de Romina Power: Mama l-a criticat toată viaţa. Trebuie să iei tot porcul...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Romina Power
Foto: Instagram Romina Power
Romina Power îl atacă pe Al Bano.

Romina Power și Al Bano sunt în conflict, lucru care s-a tot zvonit în ultima perioadă și care pare să fie confirmat de cântăreață. 

Într-un interviu, Al Bano a răspuns destul de stânjenit întrebărilor despre fosta sa soţie, cea alături de care s-a reapropiat artistic în ultimii ani.

Al Bano a fost întrebat de Sivia Toffanin dacă Romina este bucuroasă de sosirea nepoatei, fiica lui Cristel Carrisi, iar artistul a răspuns ezitant.

"Da, cred că este fericită, nu am vorbit", a spus el.

Recent, Romina Power a făcut mai multe dezvăluiri și a spus că mama ei, vedeta de la Hollywood Linda Christian, nu a fost niciodată o mare fană a lui Al Bano. Mai mult, ea a explicat că nu vrea să aibă relaţii stabile pentru că îşi iubeşte prea mult libertatea.

"Mama l-a criticat toată viaţa. Abia când i-am spus că eu şi Al Bano ne despărţim, mi-a spus că acum se îndrăgosteşte de el. Bunica spunea ceva, dar nu ştiu dacă este potrivit să mărturisesc. Trebuie să iei tot porcul pentru un cârnat…", a explicat solista într-un interviu pentru Verissimo.

Romina Power, despre operațiile esterice

Întrebată ce părere are despre chirurgia estetică şi dacă intenţionează să o folosească, ea a răspuns: "sunt îngrozită de acele lucruri. Mi-ar fi teamă că nu mă recunosc mai târziu. Atunci nu înţeleg ce sens are. Şi cine a spus că pielea netedă este mai frumoasă?".

Aşa că se pare că Albano nu mai ştie nimic despre viaţa fostei sale soţii în ciuda celor trei copii şi trei nepoţi pe care îi au. Se pare că cei doi nu mai au niciun fel de contact şi nici nu mai vorbesc între ei. O situaţie care cu siguranţă nu îi va mulţumi pe numeroşii fani ai cuplului, care nu au încetat niciodată să viseze la un flashback, iar asta în ciuda prezenţei Loredanei Lecciso.

Potrivit unor surse consultate de Nuovo, Romina ar fi fost deranjată de ultimul interviul al fostului soţ , cel în care Albano Carrisi s-a declarat fericit alături de Loredana Lecciso şi a regretat că a permis altor persoane să se amestece în această relaţie în trecut, citează okmagazine.ro

Artista nu a suportat-o ​​niciodată pe Loredana Lecciso şi cele două nu au reuşit să creeze o legătură bazată pe respect. Şi nu numai atât: unele persoane din anturajul Rominei au mărturisit că solista de 70 de ani i-ar fi cerut lui Albano să o ţină în frâu pe Loredana, care nu ezită să se lanseze în declaraţii. Cererea nu a fost fost acceptată de Albano, care ar fi decis să scape de fosta soţie, iar asta în ciuda noului venit în familie. Cristel Carrisi, fiica lor, a născut-o pe micuţa Rio Ines după Kay şi Cassia.

Povestea celor mai iubiți artiști din Italia și nu numai

Al Bano, în vârstă de 76 de ani, şi Romina Power, în vârstă de 68 de ani, au format unul dintre cele mai faimoase şi iubite cupluri din industria muzicală italiană. După 29 de ani de căsnicie, cei doi mari artiști au divorţat precizând că dispariţia fetei lor, Ylenia Carrisi, i-a înstrăinat.

Ei bine, divorțul nu i-a separat doar în viața privată, ci și în cea profesională, iar ruptura dintre ei a fost totală, pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, în anul 2013, după 19 ani, cuplul s-a reunit pe scena unui concert din Moscova, iar un an mai târziu, cei doi au cântat pentru prima dată împreună, în România, la Sala Palatului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romina Power (@rominaspower)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel