Un nou deces la 'Matei Balș'. Ministerul Sănătății clarifică informația - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Al 23-lea deces în urma incendiului de la 'Matei Balș'
Al 23-lea deces în urma incendiului de la 'Matei Balș'
Ministerul Sănătății aduce clarificări după moartea unui pacient de la 'Matei Balș'.

Update

Ministerul Sănătății transmite, ca urmare a informațiilor apărute în mass-media, că pacientul la care presa face referire nu se afla în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Univ. Dr Matei Balș” din București la momentul incendiului din 29 ianuarie 2021 și nici nu are legătură cu acesta.

În prezent, dintre pacienții care se aflau în Pavilionul V mai sunt internate 5 persoane, și anume 2 persoane la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca), 1 persoană la Spitalul Universitar de Urgență București și alte 2 persoane care au fost relocate în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Univ. Dr Matei Balș” din București.

Știrea inițială

Un nou deces a survenit în urma incendiului de la 'Matei Balș'. Bilanțul a crescut astfel la 23 de morți, potrivit Antena 3. Amintim faptul că Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București a luat foc pe data de 29 ianuarie 2021. Peste o sută de persoane au fost evacuate cu ambulanțele și transportate la alte spitale. Forțe impresionante de urgență au acționat la capacitate maximă pentru a face față intervenției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel