Data actualizării:
Data publicării:

"Ajunsesem să merg pe vârfuri în propria casă". Oana Roman, mărturisiri neașteptate din căsnicia cu Marius Elisei: "Ultimii ani au fost un iad"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Oana Roman
Sursa foto: Facebook Oana Roman
Oana Roman a făcut mărturisiri neașteptate din căsnicia cu Marius Elisei.

"Este un abuz emoțional"

"Ei (n.r. persoanele cu personalitate narcisică), când sunt securizați foarte tare în relație și știu foarte clar că nu mai ai șanse de scăpare, încep încet, încet și trag preșul de sub picioare. Din paradis ajungi în infern. Tu nu știi ce e cu tine. Îți spui că, dacă a fost capabil atunci să mă iubească, să mă lupt să fie la fel! Devin torționari, ca în lagărele de concentrare. Eu nu mi-am dat seama 8 ani și ceva.

Te terorizează: nimic nu e bine, tot ce greșește el sau ea e din cauza ta, te jignește; te face să crezi că nu ești bun de nimic, că ai pierdut iubirea aia pentru că tu ai o problemă și apoi se victimizează. Este un abuz emoțional", a spus Oana Roman, într-un interviu pentru Antena Stars.

"În fața oamenilor și lumii par minunați. Eu am dat vina pe comportamentul ăsta, pe faptul că eram prea independentă, pentru că are adicția cu alcoolul… pe care am băgat-o sub preș. E o adicție care a afectat viața din casă, mentalul Izei", a mai adăugat vedeta.

"E foarte greu să scapi când ești într-o astfel de relație"

"Finalul a fost acela în care eu am decis să pun punct. E o chestie ciudată în România, pentru că, în general, sunt puține femei care pun punct și, în general, în viața publică, din păcate, multe femei au fost puse în fața faptului în care s-a pus punct. (…) Pentru că finalul a fost ăsta, în care eu am decis să pun punct și am făcut un plan foarte bine pus la punct ca să ajung în punctul ăsta, pentru că nu a fost ușor și mi-a luat aproape doi ani. (…) E foarte greu să scapi când ești într-o astfel de relație", a mărturisit Oana Roman.

"Îmi era frică să mă salut cu persoane de gen masculin"

"Nu exista niciun fel de contact nici fizic, nici comunicațional între noi. Ajunsesem să merg pe vârfuri, cum se spune, în propria casă. Ajunsesem să îmi fie frică să răspund la telefon. Dacă ieșeam undeva, la un eveniment, la o nuntă sau la o petrecere, mie îmi era frică să mă duc să mă salut cu persoane de gen masculin. Îmi era frică la propriu.

Ultimii ani au fost un iad. Aici e vorba de un iad. Nu despre iubire. Eu, după ce am născut, era să mor. N-a fost atât de greu. A fost mai greu ce am trăit în casă. Jur! Frică și spaimă că orice zic și fac, și că orice va declanșa o ceartă … a fost mai rău decât luna în care m-am luptat cu moartea. Acolo aveam un adversar mai onest", a spus vedeta.

"Am trăit o gelozie macabră"

"El nu este victima. Este un abuzator. Un torționar. Eu am trăit o gelozie macabră. Eu pe omul asta nu l-am înșelat nicio secundă.  Am fost acuzată că, având 47 de ani, am rămas însărcinată cu altul. Eu nu mai pot să rămân însărcinată. Am vrut să spun stop acestui coșmar. Nu îmi dă nimeni nicio palmă peste ochi. Nu îmi mai e frică atunci când răspund la telefon", a mai spus Oana Roman.

Vezi și: Oana Roman, reacție fulger, după ce s-a vehiculat că ar fi fost "amanta" lui Marius Elisei: "Veți plăti, javrelor! Am un copil care citește"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel