,,Aici a fost văzută ultima dată Mihaela''. Primarul comunei Gura Șuții, reconstituire traseu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alina Panico
WhatsApp
Mihaela-Adriana-Gura Șuții
Mihaela-Adriana-Gura Șuții
Ultimul drum parcurs de Mihaela, înainte să fie măcelărită, a fost reconstituit de primarul comunei Gura Șuții, Dinu Constantin alături de jurnaliștii România TV. 

Reconstituirea traseului fetiței de 11 ani, de la școală și până la locul unde ea a fost găsită moartă, a fost realizată în localitatea Gura Șuții, județul Dâmbovița. 

Mihaela-Adriana Feraru a ieșit de la școală, însoțită de doi colegi, un băiat și o altă fată, a traversat strada la trecerea de pietoni.

,,E un traseu scurt. Fata pe aici a fost obișnuită. E un traseu circulat, nu este o stradă îngustă. Era în siguranță. A mers împreună cu doi colegi. De la școală și până acasă sunt de parcurs aproximativ 600 de metri, a declarat primarul localității. 

Potrivit spuselor primarului, în aproximativ 20 de minute se parcurge distanța de la școală către casă. Acesta a prezentat și locul în care Mihaela s-a despărțit prima dată de colega ei, apoi de colegul pe nume Mălin, rând pe rând, rămânând singură. 

,,Atunci când a rămas singură, a trecut mai întâi pe lângă un punct alimentar, unde este amplasată și o cameră video. Aici a fost văzută ultima dată. Fata a fost văzută ultima dată în viață la ora 17 și 16 minute. De aici și până acasă a mai avut 50-70 de metri până acasă, pe strada Încetului. Aici cred că a fost luată cu mașina, a spus Dinu Constantin. 

Primarul spune că acțiunea nu a fost premeditată, iar Mihaela nu a fost urmărită. Mașina a fost văzută atunci când intrat în localitate și a fost urmărită de camerele video instalate în comună. 

,,A vânat o victimă oarecare pe traseul lui. Putea să fie oricine. La 17:22 mașina a fost văzută ieșind din localitate. De aici a plecat în celălalt sat, care aparține comunei Sălcioara. Până acolo se fac 2 minute. Văzând camerele de luat vedere a căutat un câmp, ajungând în jumătate de oră în cealaltă localitate' a declarat Dinu Constantin. 

Fetița de 11 ani dată dispărută în Dâmboviţa a fost găsită moartă la marginea unei păduri. Principalul suspect este un cetăţean olandez. El apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din localiatea Gura Șuții, la volanul unei maşini închiriate. Între două camere de supraveghere, mașina ar fi trebuit să parcurgă distanța în 3 minute, însă, în acest caz, a făcut 30 de minute.

Înainte de găsirea cadavrului, bărbatul a fost luat la întrebări de poliţişti, fără să fie însă şi reţinut. Între timp, a părăsit România. Sâmbătă acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.

Pe corpul copilei au fost observate urme de violență fizică și există suspiciuni că fata ar fi fost violată înainte să fie omorâtă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel